Registrirani korisnici:


Sudjeluj na događaju bez registracije

Postani korisnik virtualnog inkubatora

Postani stanar virtualnog inkubatora kojeg vodi Poslovno tehnološki inkubator Krapina. Koristi poduzetničku infrastrukturu, informiraj se, postani dio mreže i komuniciraj s drugim stanarima. Budi uvijek u toku i priključi se na hot spot poduzetništva u regiji. Rasti i razvijaj se koristeći resurse u virtualnom inkubatoru.

Planirate otvoriti obrt ili društvo?
Krećete u poduzetničke vode i ne znate otkuda krenuti? Trebate poslovni prostor? Ili Vam prostor zapravo ne treba i želite svesti vaše fiksne troškove na minimum, ali se u isto vrijeme želite povezati s poduzetnicima različitih profesija te dobiti podršku zaposlenika Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije? Javite nam se! Imamo rješenje – virtualni inkubator!

Virtualni inkubator je sjedište virtualne povezanosti poduzetnika, web platforma razvijena s ciljem poticanja poduzetništva i olakšavanja prvih poduzetničkih koraka.

Usluge koje se nude putem virtualnog inkubatora su jednostavna i efikasna komunikacija s ostalim korisnicima virtualnog inkubatora, pristup relevantnim informacijama iz poslovnih i financijskih krugova, savjetodavne usluge, umrežavanje s ostalim poduzetnicima, pristup radionicama i edukacijama te promocija poduzetnika i njihovih projekata/proizvoda kroz izlog odnosno showroom.

Tko može koristiti usluge virtualnog inkubatora?
Virtualni inkubator može imati neograničen broj korisnika. Usluga je otvorena svim stanarima i korisnicima coworking prostora te zainteresiranim vanjskim poduzetnicima. Usluga je bez naknade za korisnike, te one koji su završili inkubacijsku fazu ili pokreću vlastito poslovanje. Ako korisnik virtualnog inkubatora uz pristup virtualnom inkubatoru koristi i uslugu poslovne registracije za korisnike na adresi Poslovno tehnološkog inkubatora, tada usluga obuhvaća i korištenje fizičkog poštanskog pretinca te zaprimanje, pakiranje i preusmjeravanje pošte. Virtualni Office uz registraciju poslovne adrese na adresi Inkubatora iznosi 13,27 EUR/mj + PDV.

Pristup virtualnom inkubatoru moguć je popunjavanjem registracijskog obrasca nakon što ga povjerenstvo evaluira i odluči o ulasku poduzetnika u virtualnu poduzetničku zajednicu.

Usluge koje možeš koristiti:

Aktualne informacije o prostorima u Poslovno tehnološkom inkubatoru
Prijava na natječaj za zakup prostora u Poslovno tehnološkom inkubatoru
Iskaznica poduzeća / projekta
  Showroom proizvoda / usluga stanara virtualnog inkubatora
     Organizacija događanja u višenamjenskoj dvorani u Poslovno tehnološkom inkubatoru
Mreža mentora
Poduzetnički profil
Poslovni klub World Business Angels Investment Forum (WBAF) Hrvatska

Možeš postati:

FIZIČKI STANAR

Fizički stanar / korisnik Virtualnog inkubatora možeš postati prijavom na Natječaj.

VIRTUALNI KORISNIK

Može koristiti sve usluge

JAVNI KORISNIK

   Može koristiti sve usluge osim virtualne knjižnice, kreiranja Showroom-a i slanja privatnih poruka.

Registriraj se:

Registriraj se

Registrirani korisnici:

U slučaju problema kod registracije kontaktirajte nas na
podrska@virtualni.inkubator-kzz.hr
©2023 Poslovno tehnološki inkubator Krapinsko-zagorske županije

×
Registriraj se - 1. korak

1. korak - Korisničko ime / Email: